ΕΦΚΑ

efkalogo1

Η εταιρία EPIDERMICA συνεργάζεται με νοσηλευτές πανεπιστημιακού επιπέδου και ασχολείται αποκλειστικά με ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από κατακλίσεις,εγκαύματα,χρόνια τραύματα(φλεβικά-αρτηριακά-διαβητικά έλκη) κτλ.

Είμαστε από τις πρώτες εταιρίες οι οποίες έχουν σύμβαση με όλους τους ασφαλιστικούς φορείς (που πλέον ονομάζονται ΕΦΚΑ).

Η εταιρία μας έπειτα από τις τελευταίες ανακοίνωσης του ΕΦΚΑ σας ενημερώνει για την διαδικασία που πρεπει πλέον να ακολουθούν όλοι οι ασθενείς οι οποίοι χρήζουν επιθεμάτων:

 

1) Ιατρική Γνωμάτευση από νοσοκομειακο ιατρό,ιατρό κέντρου υγειας ή από οποιονδήποτε ιατρό που είναι συμβεβλημένος-πιστοποιημενος με τον ΕΦΚΑ. Στην γνωμάτευση θα πρέπει να περιγράφεται η πάθηση του ασθενους,αν εχει συμμετοχή,τα υλικά τα οποία χρειάζονται και το χρονικό διάστημα της γνωμάτευσης.Επισεις θα πρεπει να συνταγογραφηθουν όλες οι παραπάνω πληροφορίες και στο εσωτερικό του βιβλιαρίου ασθένειας.

 

2) Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ελεγκτή ιατρό του ΕΦΚΑ προκειμένου να σας σφραγίσει τη γνωμάτευση και τη σελίδα του βιβλιαρίου όπου αναγράφονται τα υλικά. (Ρωτήστε στο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας αν υπάρχει ελεγκτής ιατρός του ΕΦΚΑ).Αν απευθυνθείτε σε ιδιώτη ιατρό θα πρεπει να σφραγιστεί το βιβλιάριο από τον ελεγκτή ιατρό της περιοχής σας(ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ-ΕΦΚΑ κτλ)

 

3)Εν συνέχεια μας ειδοποιείται και έρχεται ενας νοσηλευτης της εταιριας μας στην οικία σας,στην Μ.Φ.Η,στην κλινική ή όπου άλλου βρίσκεται ο ασθενής σας και σας ενημερώνει για την διαδικασία που θα πρεπει να ακολουθήσετε πλέον για την σωστή φροντίδα του ασθενή σας.

 

4)Έπειτα από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες του συνεργάτη μας υπογράφετε το δελτίο παραλαβής των επιθεμάτων και κανονίζεται με τον νοσηλευτή το επόμενο ραντεβού, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση.

 

Το κόστος το οποίο αποζημειωνει ο ΕΦΚΑ κυμαίνεται από 0€ έως 200€ άνα μήνα για τραύματα μερικού πάχους και απο 0€ έως 400€ ανα μήνα για τραύματα ολικού πάχους.

Οι μη χρόνιοι πάσχοντες ασθενείς έχουν συμμετοχή 25%.