Εταιρία

Η Epidermica έχοντας ως κεντρικό άξονα τον άνθρωπο, προσφέρει μία πλήρη σειρά προϊόντων, επιθεμάτων και επιδεσμικού υλικού που κάνουν πιο εύκολη και ασφαλή την καθημερινότητα τόσο των ασθενών με χρόνια τραύματα όσο και των ατόμων που τους φροντίζουν.

Η γκάμα προϊόντων που προσφέρουμε αποτελείται από σύγχρονα και εξειδικευμένα επιθέματα που ανταποκρίνονται στο σύνολο των διαφορετικών απαιτήσεων και αναγκών των ασθενών με χρόνια τραύματα, όπως αυτά της κατάκλισης, του διαβητικού ποδιού και του έλκους κάτω άκρου (ulcus cruris).

Βασικός μας στόχος στην Epidermica είναι να προσφέρουμε ό, τι καλύτερο για τη φροντίδα των ασθενών, τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους αλλά και την ταχύτερη επούλωση των τραυμάτων τους. Αυτό το πετυχαίνουμε εκπροσωπώντας τα καινοτόμα προϊόντα της TRIGOcare και προσφέροντας άμεση υποστήριξη στους πελάτες μας.

Φιλοσοφία

Φροντίζουμε να κάνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων πιο άνετη και εύκολη. Είτε εκείνοι είναι ασθενείς με χρόνια τραύματα, είτε τα άτομα που έχουν αναλάβει τη φροντίδα τους. Στην Epidermica είμαστε κάθε στιγμή έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τους προσφέρουμε προϊόντα που συνδυάζουν την πρωτοποριακή τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα που τους αξίζει.